ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ | Φιλικό με ΠΑΟΚ για τις "Σερραίες Μανούλες"!

Στο πλαίσιο του γενικότερου εορταστικού κλίματος αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, οι Ικαροι Σερρών το προσεχές Σάββατο 22/12 διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύλλογο "Σερραίες Μανούλες", ενώ θα υπάρξει και σειρά βραβεύσεων.

Η ανακοίνωση των Ικάρων Σερρών αναφέρει:

"Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου οι Ικαροι Σερρών θα φιλοξενήσουν την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ

σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό της Κοιλάδας στις 18.00, με γενική είσοδο 5€ .

Ο αγώνας αυτός γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής μέριμνας του συλλόγου μας αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες» που πραγματοποιεί πλούσιες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι Ίκαροι, μέσω του αντιπροέδρου της ομάδας Κου Παναγιώτου και του καταστήματος ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ, ανταποκρίθηκαν ήδη σε ανάγκες του συλλόγου χορηγώντας σε αυτόν υλικά για την ανακατασκευή των γραφείων του και άλλες δράσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθούν, τα μετάλλια της Ε.Ο.Κ. για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στους παίκτες της περιόδου 2011-2012, μεταξύ αυτών οι νυν παίκτες του ΠΑΟΚ Μαργαρίτης και Θεοδωράκος.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί για την προσφορά του στην καλαθοσφαίριση ο Κος Γεώργιος Μακαράς, Σερραίος διεθνής καλαθοσφαιριστής με πλούσια καριέρα στις Εθνικές ομάδες και στην Α1 με τις ομάδες Α.Ε. Σερρών, ΠΑΟΚ και Περιστέρι.

Επίσης θα τιμηθεί και ο επι σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Κος Παπούδας Ζήσης που φέτος αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Οι «Σερραίες Μανούλες» με την ευκαιρία του αγώνα ,διοργανώνουν παράλληλα την εκδήλωση «Βάζουμε καλάθια-Γεμίζουμε καλάθια» όπου από τις 10:00 έως τις 20:00 ,έξω από το κλειστό γυμναστήριο στην Κοιλάδα Σερρών, μαμάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου προσκαλούνται να γεμίσουν καλάθια με παιδικές τροφές και βρεφικά είδη για να βοηθηθούν μωράκια και παιδάκια των οικογενειών που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σερρών.

Εισιτήρια προπωλούνται στο κυλικείο του κλειστού, στο κατάστημα SPORT 2000 (Διον.Σολωμού 12),στο VOLTA BAR στον πεζόδρομο και στο ανθοπωλείο ΖΥΓΟΣ (Γ. Παπανδρέου 5) ".

Keywords
Τυχαία Θέματα