ΑΡΗΣ | Καλεί Βεζένκοφ η Βουλγαρία στην Εθνική ομάδα!

Προ των πυλών της Εθνικής Βουλγαρίας βρίσκεται ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, καθώς ο νεοπροληφθέντας ομοσπονδιακός τεχνικός Τίτι Παπαζόφ έχει σκοπό να καλέσει τους Νέους/Εφήβους που έχουν ξεχωρίσει και ανάμεσά τους είναι και ο φόργουορντ του Αρη!

Σύμφωνα με βουλγαρικά Μέσα, ο Παπαζόφ -ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Βουλγαρίας λίγες ημέρες πριν- έκανε γνωστές τις σκέψεις και τις επιδιώξεις του στην Ομοσπονδία της χώρας και πήρε το "ΟΚ" για να προχωρήσει το σχέδιό του. Αρχικά, θα "ανεβάσει" στην πρώτη ομάδα αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα συνεχίσουν βέβαια

να είναι μέλη και των μικρών Εθνικών. Ανάμεσα στις επιλογές του είναι και ο Βεζένκοφ -ο οποίος πρωταγωνίστησε το περασμένο καλοκαίρι με τις Νέων και Εφήβων της Βουλγαρίας- και πλέον ο ταλαντούχος φόργουορντ του Αρη... γίνεται άνδρας!

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Πέμπτης (20-12) θα πραγματοποιηθεί και πάλι με απουσίες, καθώς οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Κώστας Χαρίσης δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν έχει αναρρώσει από την ίωση. Παράλληλα, όπως αναμενόταν, οι "κίτρινοι" θα απολαύσουν τριήμερο ρεπό -από τις 24 μέχρι τις 26 Δεκέμβρη- και δεν θα κάνουν Χριστούγεννα... στο παρκέ!

Πηγή: pressaris.gr

Keywords
Αναζητήσεις
αλέξανδρος βεζένκοφ εθνικη, βεζενκοφ στην εθνικη
Τυχαία Θέματα