ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Καθοριστικός για την ομάδα του ο Ναβάρο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην παρουσία του Ναβάρο στην 3η περίοδο αλλά και στο χαμένο αμυντικό ριμπάουντ που όπως είπε έκρινε το παιχνίδι.

"Η έκβαση του παιχνιδιού μας στενοχωρεί. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε αυτό το ματς" εξήγησε ο Ελληνας τεχνικός και συνέχισε: "Θεωρώ καθοριστική την επιβολή του Ναβάρο στο παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον τρόπο που σκόραρε. Αναγκαστήκαμε μειώνοντας το βάθος του ρόστερ να πάμε με κοντά σχήματα, γιατί υπήρχαν πολλά μις-ματς. Αυτό το σχήμα με τη ζώνη μας βοήθησε αρκετά, όμως χάσαμε ένα καθοριστικό

αμυντικό ριμπάουντ που πιθανότατα έκρινε τον αγώνα".

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στις συγκυρίες των τελευταίων εβδομάδων: "Το μομέντουμ για εμάς δεν είναι καλό, οι απουσίες σε αυτό το επίπεδο φαίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα. Φυσικά και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στο τρίποντο... Με 30% ήταν δύσκολο να κερδίσουμε", πριν καταλήξει λέγοντας πως: "Πρέπει να πάμε στην Ισπανία και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Φάνηκε η διστακτικότητα στο δεύτερο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να σουτάρουμε, είχαμε υπομονή και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Ισως ήταν έλλειψη αυτοπεποίθησης. Το ποσοστό μας στο σουτ μας δεν ήταν καλό. Χρειαζόμασταν καλύτερο περιφερειακό σουτ. Στον Ολυμπιακό ξέρεις από την αρχή ότι είναι όλα δύσκολα. Εχουμε μειώσει πολύ το ροτέισον. Χρειαζόμαστε τον Πέτγουεϊ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ανέβει το ηθικό των παικτών. Χρειάζονται υποστήριξη. Δεν υπάρχει κάτι πολύ άσχημο, ούτε κάτι πολύ καλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα