ΚΥΠΕΛΛΟ | Ο πρώτος τίτλος!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου (18:30, ΝΕΤ), με στόχο το θέαμα και φόντο την κατάκτηση της πρώτης κούπας της χρονιάς!

Οι δύο "αιώνιοι" θα συναντηθούν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό να είναι ο περσινός νικητής του τίτλου. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν

χωρίς τον Έισι Λο. H απουσία του Αμερικανού είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό, αφού ο Λο είχε καταφέρει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Στράτος Περπέρογλου αλλά και ο Μάικ Μπατίστ έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Ο Τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού, με την ελπίδα όλων να είναι να απολαύσουμε ένα θεαματικό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο "αιώνιους". Την γιορτή του Ελληνικού μπάσκετ θα παρακολουθήσουν από 900 φίλαθλοι της κάθε ομάδας.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 1 ώρα και 15 λεπτά πριν από την έναρξη του τελικού. Στην κληρωτίδα θα μπουν τα ονόματα των παρακάτω διαιτητών: Αναστόπουλος, Γκόντας, Κορομηλάς, Σχινάς, Τανατζής, Φούφης, Χριστοδούλου. Κομισάριος της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα