ΓΑΛΛΙΑ | Πάντα πρώτη η Σαλόν

Στην κορυφή της βαθμολογίας έμεινε η Σαλόν μετά την επικράτησή της επί της Ορτέζ. Εύκολο έργο είχε η Ντιζόν απέναντι στην Πουατιέ.

Με πρωταγωνιστή τον Στιντ Τσικαμπούντ, η Σαλόν/Σαονέ πέρασε από την έδρα της Ορτέζ με 64-74 για την 21η αγωνιστική και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Σαλόν έφυγε με το διπλό από την έδρα της δυναμικής Ορτέζ. Παρότι η Κυπελλούχος Γαλλίας "ίδρωσε" για να φτάσει στην επικράτηση, κατάφερε στο τρίτο

δεκάλεπτο να εξασφαλίσει μια διαφορά ασφαλείας. Ο Στιντ Τσικαμπούντ πέτυχε 15 πόντους και είχε για άξιο συμπαραστάτη του τον Ζαν Μπατίστ, ο οποίος σημείωσε 10 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ. Από την Ορτέζ ξεχώρισε ο Τέντι Γκίμπσον με 15 πόντους.
Η Ντιζόν δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο να κάμψει την αντίσταση της προτελευταίας στην βαθμολογία, Πουατιέ και επικράτησε με 79-59. Τέσσερις παίκτες της Ντιζόν είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Αντρε Χάρις να είναι ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους. Από την Πουατιέ κατάφερε να διασωθεί ο Εβάν Φουρνιέ με 12 πόντους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον 20χρονο Φουρνιέ, στο γήπεδο βρέθηκε σκάουτερ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς!

Keywords
Τυχαία Θέματα