Βουγιούκας: «Τα πάντα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό»

Ο Ίαν Βουγιούκας δηλώνει «παρών» για το μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τονίζει ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από την ομάδα του.

«Είναι λογικό να νιώθω λίγο περίεργα, καθώς έχασα κάποιες προπονήσεις, αλλά θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι», είπε αρχικά στην αθλητική εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Ίαν Βουγιούκας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και συνέχισε:

«Το ήθελα πολύ να βρίσκομαι σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Οι αντίπαλοί μας έχουν καλή ψυχολογία λόγω ης τελευταίας τους νίκης εναντίον μας. Πιστεύω, όμως, ότι η νίκη εξαρτάται από εμάς».

Όσον αφορά στα «κλειδιά» της νίκης, ο σέντερ του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Επίσης, ένα κλειδί είναι αμυντικά να εστιάσουμε την προσοχή μας σε κάποιους συγκεκριμένους στόχους που έχουμε, ενώ επιθετικά δεν θα πρέπει να κάνουμε εύκολα το λάθος και βέβαια να βρεθούμε σε μια καλή μέρα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δημιουργικοί από το λόου ποστ και στο πικ εν ρολ. Το σημαντικότερο, όμως, είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Τέλος, μίλησε και για τον Μάικ Μπατίστ: «Ο Μάικ τόσα χρόνια είναι μπροστάρης σε αυτά τα παιχνίδια και πάντα παίζει πολύ καλά, δίνοντας ότι έχει και δεν έχει. Σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα και δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα έπαιζε σε αυτό το ματς. Το θέμα είναι ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως κάνουμε πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα