ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | "Είμαστε έτοιμοι για... ντέρμπι!"

Να "χτυπήσουν" στα αδύνατα σημεία του Πανελευσινιακού ζήτησε από τους παίκτες του Κολοσσού ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Μιχάλης Κουταλιανός, ο οποίος εξήγησε ότι οι Ροδίτες γνωρίζουν πολύ καλά τη δυσκολία της αναμέτρησης (6/2, 16:00) και είναι έτοιμοι για... ντέρμπι!

"Παίζουμε ένα παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή της στην κατηγορία. Γνωρίζουμε πολύ καλά την κρισιμότητα του αγώνα, δουλέψαμε πολύ και αυτές τις μέρες και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα ντέρμπι κόντρα στον Πανελευσινιακό. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων μας. Να μην παρασυρθούμε από την πίεση που θα ασκήσει και ο κόσμος. Σίγουρα είμαστε πιο απελευθερωμένοι μετά τη νίκη με τον Ηλυσιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο".

Ο Γιάννης Καλαμπόκης, από πλευράς παικτών επισήμανε: "Πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Σίγουρα ο χρόνος προετοιμασίας μας, όπως και του Πανελευσινιακού, δεν ήταν αρκετός μετά το τελευταίο παιχνίδι με τη διαφορά ότι εμείς προερχόμαστε από νίκη και οι αντίπαλοι μας από ήττα. Αυτό πολλές φορές κρύβει παγίδες, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγουμε για να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το άγχος θα το έχει ο Πανελευσινιακός και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα