NBA | Παίκτες της εβδομάδας Νέιτ Ρόμπινσον και Ντέιβιντ Λι

Οδήγησαν αμφότεροι Μπουλς και Ουόριορς σε απανωτές μεγάλες νίκες και αναδείχθηκαν παίκτες της εβδομάδας στον μαγικό πλανήτη, σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα! Ο λόγος για τους Νέιτ Ρόμπινσον και Ντέιβιντ Λι, οι οποίοι έκαναν... πράματα και θάματα στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων τους!

Ο Νέιτ Ρόμπινσον ηγήθηκε της άκρως επιτυχημένης εβδομάδας για τους Μπουλς, καθώς ήταν ο βασικός... υπαίτιος των τριών νικών σε τέσσερα ματς για την ομάδα του Τομ Τιμποντό! Και

τι νίκες! Δύο εξ αυτών απέναντι σε Χοκς και Μπακς! Ο 29χρονος "CryptoNate" σημείωνε 17,8 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ ήταν τρίτος σε ασίστ στην Ανατολή με 6,8 και έκλεβε 2,5 μπάλες ανά αγώνα!

Απ' την άλλη, ο Ντέιβιντ Λι, συνέχισε να είναι ο ηγέτης -ή έστω εκ των ηγετών- του Γκόλντεν Στέιτ, καθώς με 18 πόντους, 14,3 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ κατά μέσο όρο διέλυσε όποια άμυνα βρήκε μπροστά του και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Ουόριορς να συνεχίσουν την ξέφρενη φετινή τους πορεία, κάνοντας το απόλυτο νικών (4-0) από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου. Αυτό είναι τι δεύτερο βραβείο του παίκτη της εβδομάδας για τον 30χρονο φόργουορντ-σέντερ των "Πολεμιστών" φέτος, ο οποίος μάλιστα έγινε και ο πρώτος της ομάδας του που κατορθώνει κάτι τέτοιο, μετά το Μπάρον Ντέιβις το 2005!

Keywords
Τυχαία Θέματα