ΕΣΑΚΕ | Παππάς: "Ικανοί για το καλύτερο δυνατό!"

Ο Νίκος Παππάς έχει πάρει... σπίτι του το βραβείο του MVP, καθώς για πολλοστή φορά φέτος αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αγωνιστικής, με τον ταλαντούχο γκαρντ του Πανιωνίου να εξηγεί ότι οι "κυανέρυθροι" είναι ικανοί να κάνουν την υπέρβαση και να αμφισβητήσουν το... παραδοσιακό "δίπολο" των "αιωνίων"!

Ο ηγέτης του Πανιωνίου ήταν και πάλι εξαιρετικός, οδηγώντας τους Νεοσμυρνιώτες σε άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί του Περιστερίου -καθώς σημείωσε 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ- και... "σπάζοντας" τα κοντέρ συγκέντρωσε

42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Ο 23χρονος Παππάς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στη νέα του διάκριση του, αλλά και τη φετινή πορεία... πρωταθλητισμού του Πανιωνίου:

- Τρίτη φορά MVP σε 15 αγωνιστικές και MVP του πρώτου γύρου. Τι άλλο μας επιφυλάσσεις μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Κατ' αρχήν θεωρώ ότι MVP του αγώνα με το Περιστέρι ήταν ο συμπαίκτης μου, Γιώργος Μπόγρης, και όχι εγώ. Είναι ένας αδικημένος ψηλός που όμως είναι ιδανικός για κάθε παίκτη σαν κι εμένα διότι με τα σκριν του και τη “βρώμικη” δουλειά που κάνει μου δίνει την ελευθερία να κάνω το παιχνίδι μου. Μιας και αυτός ο τίτλος MVP είναι ο τρίτος μου στη σεζόν έως τώρα θέλω να τον αφιερώσω στον προσωπικό μου γυμναστή και φίλο Λάμπρο Παπακώστα που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ευχαριστώ. Όσο για τη συνέχεια της σεζόν, εύχομαι να είναι ανάλογη τόσο για μένα όσο, κυρίως, για την ομάδα μου τον Πανιώνιο».

- Η νίκη στο Περιστέρι, σε μία έδρα όπου ο Πανιώνιος είχε 7 ήττες στους 8 τελευταίους αγώνες, τι σημαίνει για την ομάδα;

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από δύο μέτριες εμφανίσεις και θέλαμε πολύ να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Τα καταφέραμε αφού καταφέραμε να μη μας απειλήσει το Περιστέρι σε κανένα σημείο του αγώνα. Παρόλα αυτά, το Περιστέρι έχει μία δυνατή έδρα και κανένας δεν θα περάσει εύκολα από εκεί».

- Τελείωσες τον αγώνα με το Περιστέρι έχοντας 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 κερδισμένα φάουλ και 4 ασίστ. Ποιο από τα παραπάνω στατιστικά "κρατάς";

«Τίποτα από τα παραπάνω δεν μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση όσο το γεγονός ότι δεν υπέπεσα σε κανένα λάθος! Γι' αυτό είμαι πιο πολύ περήφανος και χαρούμενος αν και τα εννέα ριμπάουντ που πήραν ήταν ατομικό μου ρεκόρ στην Α1».

- Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ο Πανιώνιος είναι ισόβαθμος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τους πράσινους; Μπορεί να κάνει την υπέρβαση;

«Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο γιατί ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια για τον Πανιώνιο. Παρόλα αυτά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και τη θεωρώ ικανή για το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα