AENK | Παπαθεοδώρου: "Βασικός στόχος μας η παραμονή στην κατηγορία"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλυσε τη φιλοσοφία του συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα πως βασικός στόχος της ομάδας είναι να μείνει στην Α1 κατηγορία.

"Καλησπέρα και καλή χρονιά και από εμένα. Πέρυσι χάσαμε ευκαιρία να κάνουμε το μεγάλο μπαμ, κερδίζοντας στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό.

Εμείς, όλα αυτά τα χρόνια, κάναμε πρωταθλητισμό. Πάλι πρέπει να φανούμε συνεπείς σε αυτή τη φιλοσοφία, ώστε να πετύχουμε το βασικό στόχο μας που είναι η σωτηρία. Εν αντιθέσει με τις περισσότερες ομάδες θα στηριχθούμε σε έμπειρους νέους παίκτες, θέλουμε να πατήσουμε καλά στην κατηγορία, να μας μεταδώσουν τις εμπειρίες τους. Βασικός στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία".

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε ακόμα πως το πρωτάθλημα... "θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Το πιο ποιοτικό έχει σχέση με το πώς το βλέπει κανείς. Σημαντικό ρόλο παίζει το οικονομικό. Ερχονται παίκτες που μπορούν να αποδώσουν και μετά να φύγουν. Οι διαφορές των ομάδων, εξαιρουμένων των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, δεν είναι μεγάλες και εξαρτάται από τη μέρα και την κατάσταση που θα βρεθούν. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα