ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Δεν πιστεύω σε φαβορί"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε το στίγμα για την ομάδα του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η πίστη και η αφοσίωση των παικτών στην ομάδα.

"Εμείς θεωρούμε στον Παναθηναϊκό πως θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα στοιχεία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό η πίστη και η αφοσίωση

στην ομάδα. Προσπαθούμε να μείνουμε στο εμείς κι όχι στο εγώ, αυτό θα μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε αυτή την εποχή αυτό το παιχνίδι. Αρχίζει και η Ευρωλίγκα, αυτός είναι ο στόχος κακά τα ψέμματα. Οι δύο ομάδες δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, δεν πιστεύω σε φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχασε δύο βασικά στελέχη, επέστρεψε ο Μάντζαρης. Έχουμε μία χρονιά μπροστά μας, δεν ξέρεις τι θα σε βρει σε θέματα υγείας και διαχείρισης. Έχουμε νέα παιδιά που πρέπει να μάθουν πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι τον Μάιο Ιούνιο θα είμαστε διαφορετικές ομάδες", συμπλήρωσε.

Για το θέμα της βίας ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε: "Τα έχουμε ξανακούσει. Εχουμε ακούσει παίκτες και προπονητές να λένε πως θα φύγουν. Αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, γιατί μας λέτε να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Αυτός κια ειδικά στις μέρες μας είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι οι πορπονητές είναι να τα αγωνιστικά τμήματα να μην πυροδοτούν την βία. Είμαι στην Α1 από το 1983 και τα πράγματα ήταν χειρότερα. Και οι οπαδικές εφημερίδες θα πρέπει να συμβάλλουν".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ακόμα πως: "Αυτό που δίνει το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το καλό όνομα που έχει σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που γίνεται με τους Ελληνες είναι αναγακαστικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ξένους, οι οποίοι λένε πως αν παίξεις σε αυτό το επίπεδο μπορείς να παίξεις κι αλλού. Οι κοινοτικοί και οι ξένοι βοήθησαν τον Διαμαντίδη, τον Παπαλουκά και όλα αυτά τα παιδιά για να ανέβουν επίπεδο. Καλοί είναι οι νέοι παίκτες, αλλά δεν πρέπει να πέσει το επίπεδο της ομάδας. Ενα παράδειγμα είναι η Εθνική Νέων και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα