LG Optimus G: το νέο υπέρ-τηλέφωνο της εταιρείας

Με τετραπύρηνο Snapdragon S4 Pro και νέες τεχνολογίες οθόνης και μπαταρίας.

Νέα standarts φαίνεται πως θέλει να θέσει η LG με το νέο της smartphone με κωδική ονομασία «G», που αναμένεται να αποκαλυφθεί και επίσημα σύντομα. Βέβαια ακόμα και οι λίγες πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, μας κάνουν να πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα πραγματικά προηγμένο Android smartphone πρώτης γραμμής. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, για τη δημιουργία του συνεργάστηκαν οι LG Electronics

και οι «αδελφές» εταιρείες LG Chem, LG Display και LG Innotek, με αποτέλεσμα το smartphone να είναι εφοδιασμένο με τις καλύτερες τεχνολογίες του σήμερα.

Από πλευράς επεξεργαστή, το Optimus G θα διαθέτει τετραπύρηνο Snapdragon S4 Pro, κάτι που με βάση τα benchmarks του διπύρηνου S4, μας προϊδεάζει για ασυναγώνιστες επιδόσεις. Η οθόνη είναι τεχνολογίας True HD IPS+ με ανάλυση 1280x768 pixels και φωτεινότητα 470 nits, ενώ παράλληλα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Είναι επίσης 30% λεπτότερη, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η αφή έχει ενσωματωθεί στο ίδιο το πάνελ.

Τέλος, η LG Chem ανέπτυξε μια νέα μπαταρία που υπόσχεται να είναι 60% ενεργειακά αποδοτικότερη από μπαταρίες αντίστοιχου μεγέθους, ενώ η διάρκεια ζωής της φτάνει τους 800 κύκλους φόρτιστης/εκφόρτισης –ένας αριθμός ρεκόρ για κινητά τηλέφωνα. Το σίγουρο είναι πως αν η LG παρουσιάσει το νέο της smartphone πριν τις 12 Σεπτεμβρίου, θα κάνει το νέο iPhone να μοιάζει λιγότερο εντυπωσιακό… Διάβασε το αναλυτικό δελτίο τύπου της εταιρείας στα αγγλικά εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα