28Black: νέο φυτικό energy drink

Δεν εμπεριέχει ταυρίνη, χρωστικές ουσίες, τεχνητά αρώματα και συντηρητικά.

Δελτίο Τύπου

To 28Black, ήρθε στην Κύπρο και στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Moreas ltd στην Κύπρο και από τον όμιλο εταιρειών Ν.Κ Μαρκόπουλος στην Ελλάδα.

Το προϊόν παράγεται από την γερμανική εταιρεία Calidris 28 που έχει έδρα της το Λουξεμβούργο.

To 28Black, είναι το πρώτο ποτό βασισμένο στο Açaí berry, πρώτο στη παγκόσμια λίστα των super foods, που έχει ενεργειακές ιδιότητες. Άλλα συστατικά άξια αναφοράς του 28Βlack είναι το guarana το οποίο χάρη στην πλούσια περιεκτικότητα του φυτού σε καφεΐνη, αναπτύσσει ισχυρή αναζωογονητική δράση που δεν βλάπτει, τις βιταμίνες Β6 και Β12 που βοηθάνε στη διατήρηση της ισορροπίας νατρίου και καλίου στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς αποτρέπουν την εμφάνιση οδοντικών μολύνσεων, καθώς επίσης και την ισομαλτουλόζη φυσική πηγή ζάχαρης που λειτουργεί ως βασικός υδατάνθρακας, προσφέροντας άμεση και διαρκή ενέργεια. Δεν εμπεριέχει ταυρίνη, χρωστικές ουσίες, τεχνητά αρώματα και συντηρητικά.

Το 28Black αναμένεται να προκαλέσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού δεδομένου ότι, μπορεί να καταναλωθεί τόσο μόνο του όσο και σε υπέροχους συνδυασμούς με λευκά ποτά όπως το gin, η vodka, το martini, η tequila και ο αφρώδης οίνος.

Το 28Black διατίθεται σε επιλεγμένα νυχτερινά κέντρα, bars/clubs ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να διατίθεται και σε άλλα σημεία της αγοράς όπως σε επιλεγμένα super markets, mini markets και περίπτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα