Alcatel One Touch 810

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες.

 

Αν υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο που θα μπορούσες να δωρίσεις σε μια γυναίκα με τη βεβαιότητα πως θα το λατρέψει, αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το Alcatel One Touch 810. Η νέα clamshell συσκευή της Alcatel με το μοναδικό design αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου σε πολύ προσιτή τιμή –κάτι

που ισχύει για όλα τα τηλέφωνα της εταιρείας–, γεγονός που το βάζει απευθείας στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου.

Η «κρυφή» LED Matrix οθόνη στην εξωτερική πλευρά του OT-810 απεικονίζει κομψά τις ειδοποιήσεις, ενώ στο εσωτερικό του θα βρεις μια οθόνη 2,4 ιντσών και ένα πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο για να ανανεώνεις ταχύτατα το status σου στο Facebook και να «chat-άρεις» με τους φίλους σου μέσω των προεγκατεστημένων εφαρμογών instant messaging. Διαθέτει επίσης ραδιόφωνο FM και κάμερα 2MP.

Διάθεση K&Z Hellas, www.alcatelonetouch.com Τιμή €89

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οθόνη 2,4”, 320x240 pixels, LED Matrix στην πρόσοψηΚάμερα 2MPΒίντεο QCIF @ 15fpsΜνήμη 50MB & microSD έως 16GBΣυνδεσιμότητα GPRS/EDGE, Bluetooth 2.1Διαστάσεις 70x70x16,8 χιλ.Βάρος 93,8 γρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα