Νέες budget Nokia συσκευές στην ελληνική αγορά

Πρόκειται για τα Nokia C2-05 και Nokia X2-05.

Δελτίο Τύπου

Το κομψό Nokia C2-05 έφτασε στην ελληνική αγορά.

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά του νέου Nokia C2-05 το οποίο έχει σχεδιαστεί

ειδικά για τον άνθρωπο που αποζητά μια κομψή συσκευή με πολλές εφαρμογές και εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.

Η τελευταία αυτή πρόταση της Nokia είναι μια εύχρηστη συσκευή τύπου slider, με απαλές καμπύλες και μικρές διαστάσεις που της επιτρέπουν να χωρά σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσαντάκι. Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το νέο Nokia C2-05 στην τιμή των 90€ ευρώ περίπου.

Το νέο Nokia C2-05 διατίθεται σε μια σειρά ζωντανά χρώματα, όπως το ροζ, το ανοικτό μπλε (peacock blue) και το ανθρακί, ενώ χάρη στην ταχύτατη πρόσβαση στο Facebook, το Twitter και το Ίντερνετ, διευκολύνει το χρήστη να μένει συνεχώς σε επαφή με τους φίλους και τους αγαπημένους του. Επίσης, μέσα από το Nokia Store μπορεί να αποκτήσει στη στιγμή χιλιάδες εφαρμογές, τραγούδια ή παιχνίδια.

Το τηλέφωνο διαθέτει, επίσης, το Nokia Browser για γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Μέσα από το Nokia Store μπορείτε να κατεβάσετε διαφορετικά themes, wallpapers και ringtones, ώστε να προσαρμόσετε το Nokia C2-05 στο δικό σας προσωπικό στυλ.

Εξοπλισμένο με κάμερα VGA και ψηφιακό ζουμ, media player για αρχεία MP3 και MP4, ραδιόφωνο FM με δυνατότητα εγγραφής, το Nokia C2-05 σας επιτρέπει να απολαμβάνεται κάθε στιγμή, τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες, ή ηχογραφώντας τις αγαπημένες σας μουσικές από το ραδιόφωνο.

Το νέο κινητό της Nokia υποστηρίζει εξωτερική μνήμη έως και 32GB, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε την αγαπημένη σας μουσική πάντα μαζί σας, ενώ χάρη στην τεχνολογία Bluetooth και την πόρτα Micro USB σας επιτρέπει να μοιράζεστε με τους φίλους σας αρχεία και εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-c2-05

 

Ανακαλύψτε έναν κόσμο εφαρμογών με το Nokia X2-05.

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά του νέου Nokia X2-05, μιας συσκευής που εξασφαλίζει εύκολη και ταχύτατη πρόσβαση σε χιλιάδες υπηρεσίες και εφαρμογές. Η μεγάλη οθόνη τεχνολογίας QVGA και διαστάσεων 2.2 ιντσών προσφέρει απολαυστική κατάδυση στον κόσμο των αγαπημένων σας εφαρμογών.

Tο Nokia X2-05 έχει σχεδιαστεί για τον άνθρωπο που δεν θέλει να συμβιβάζεται – μια αξιόπιστη συσκευή που αξίζει πολλά. Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, το Nokia X2-05 προσφέρει πρόσβαση στο Nokia Store και έναν ολόκληρο κόσμο υπηρεσιών και περιεχομένου. Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το νέο Nokia X2-05 στην τιμή των 75€ ευρώ περίπου.

Χάρη στο media player το οποίο επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων MP3 και MP4, το ραδιόφωνο FM με δυνατότητα εγγραφής, και το ενσωματωμένο ηχείο υψηλής απόδοσης (106 phon), το Nokia X2-05 σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα την αγαπημένη σας μουσική και βίντεο με τ

Keywords
Τυχαία Θέματα