Tekken Hybrid – Game Report

Η απόλυτη συλλογή για fans του Tekken και όχι μόνο…

Η Sony έχει βάλει σκοπό να τρελάνει τους φανατικούς οπαδούς των fighting τίτλων –και ειδικά του Tekken– αφού στο Tekken Hybrid συνδυάζει το HD remake του κορυφαίου Tekken Tag

Tournament, preview του Tekken Tag Tournament 2 και μια 3D ταινία βασισμένη στους αγαπημένους σου ήρωες, σε ένα Blu-ray δισκάκι. Πρόσθεσε τους κολλητούς σου και μερικά χειριστήρια και έχεις τη συνταγή για εγγυημένη διασκέδαση. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα κομμάτια που απαρτίζουν το Tekken Hybrid.

 

TEKKEN TAG TOURNAMENT HD

Πρακτικά, το Tekken Tag Tournament HD είναι μια αναβαθμισμένη στα γραφικά έκδοση του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2000 για το PlayStation 2. Αυτό σημαίνει πως έχεις στη διάθεσή σου έναν μεγάλο αριθμό χαρακτήρων (σαράντα για να είμαστε πιο ακριβείς), με το gameplay να παραμένει πιστό στο αυθεντικό –γεγονός πολύ θετικό. Το σύστημα “Tag” σου επιτρέπει να αλλάξεις χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της μάχης, όμως δεν πρέπει να ηττηθεί κανένας αν θέλεις να βγεις νικητής. Στον τομέα των γραφικών, ο τίτλος δείχνει καλύτερος από ποτέ, αν και τα μοντέλα των παικτών και το background προδίδουν την ηλικία του. Περίπου δέκα χρόνια πριν βέβαια, τοTekken Tag Tournament ήταν σημείο αναφοράς.

 

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2: PROLOGUE

Θυμάσαι το Prologue του Gran Turismo 5, που σου κράτησε συντροφιά για πολύ καιρό μέχρι την κυκλοφορία του κανονικού τίτλου; Ε, λοιπόν, καμία σχέση. Το Tekken Tag Tournament 2: Prologue είναι ένα preview του τίτλου τόσο σύντομο, που το χαμόγελο της ευτυχίας θα παγώσει στο πρόσωπό σου όταν συνειδητοποιήσεις πόσο γρήγορα το ολοκλήρωσες. Ευελπιστούμε τουλάχιστον η κυκλοφορία του ολοκληρωμένου παιχνιδιού να μην αναβληθεί τόσες πολλές φορές όσο αυτή του Gran Turismo 5 (αναμένεται εντός του 2012). Ο χειρισμός είναι άρτιος, τα μοντέλα των χαρακτήρων και ο σχεδιασμός των επιπέδων –αυτών των λίγων τέλος πάντων– εξαιρετικός, υποστηρίζει 3D και είμαστε βέβαιοι πως θα σε κάνει να ανυπομονείς για την τελική έκδοση.

 

TEKKEN BLOOD VENGEANCE

Αν διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (δηλαδή μια 3D τηλεόραση) τότε θα απολαύσεις στο μέγιστο αυτή την CGI ταινία. Απευθύνεται κυρίως στους fans της σειράς και παρά το μέτριο σενάριο, βλέπεται ευχάριστά –κυρίως λόγω των εξαιρετικών computer generated γραφικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα