Συνεργάτες Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση Τσίπρα και υιοθετεί την προεκλογική ατζέντα Μητσοτάκη για Θράκη

«Άδειασμα» του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του αλλά και υιοθέτηση της «κατάπτυστης προεκλογικής ατζέντας Μητσοτάκη» για τη Θράκη σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται πως σε βίντεο που ανάρτησε το απόγευμα της Παρασκευής, με το οποίο απαντά στις επικρίσεις για το «ολίσθημά» του κάνει την αναφορά «δεν είμαι τέλειος, σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου».

Επίσης

σημείωσε με νόημα: «Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή, που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα τουρκική».

Πιο συγκεκριμένα, συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου σχολιάζοντας αυτές τις δύο αναφορές επισημαίνουν:

«Ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει φτάσει να επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα».

Και προσθέτουν: «Το μεσημέρι μας κάλεσε να κατεβάσουμε τους τόνους. Από το απόγευμα σήμερα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο».

Εν ολίγοις, στέλνουν το μήνυμα ότι ο νόμος Κατρούγκαλου ήταν υπόθεση όλης της κυβέρνησης και όχι μόνο υπουργών, ενώ όσον αφορά τον υπαινιγμό για τους μειονοτικούς βουλευτές της Θράκης, η πλευρά Αχτσιόγλου καταλογίζει στον Στέφανο Κασσελάκη ότι η υιοθετεί την προεκλογική ατζέντα Μητσοτάκη, ο οποίος είχε εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τους συγκεκριμένους βουλευτές του.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας κατά Κώστα Μπακογιάννη: Αντιδήμαρχοι έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο

ΣΥΡΙΖΑ: Προβάδισμα άνω του 18% για τον Κασσελάκη έναντι της Αχτσιόγλου δείχνει δημοσκόπηση της Real Poll

Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφο: Την έβρισε on camera – «Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεργάτες Αχτσιόγλου, Κασσελάκης, Τσίπρα, Μητσοτάκη, Θράκη,synergates achtsioglou, kasselakis, tsipra, mitsotaki, thraki