Οι υποκλοπές ξανά στην ατζέντα, τα ζόρια Μητσοτάκη και ο Ανδρουλάκης του… «Σασμού»

Για το debate ειπώθηκαν πολλά.

Ποιος κέρδισε, ποιος έκανε φάουλ, ποιος ήταν πιο επικοινωνιακός, ποιος ήταν «αγγούρι», ποιος έπεσε στο λάκκο της αλαζονείας του.

Δεν θα μάθουμε ποτέ αν επηρέασε – και πόσους – αν και όσοι γνωρίζουν από αυτά λένε ότι μπορεί να το παρακολούθησαν περίπου 2 εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά κανένας μάλλον δεν περίμενε από αυτό για να αποφασίσει τι θα ρίξει στην κάλπη.

Ένα θέμα που κυριάρχησε και έπαιξε και την επόμενη μέρα στην αντιπαράθεση μεταξύ των τριών πρώτων κομμάτων, ήταν το θέμα των υποκλοπών.

Η τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη ότι κάποιοι

πρέπει να πάνε φυλακή χωρίς να διευκρινίζει στη δευτερολογία του αν εννοεί τον πρωθυπουργό ή άλλους χειριστές και υπεύθυνους για τις παρακολουθήσεις, «φούντωσε» πάλι το θέμα.

Ο Μητσοτάκης αναγνώρισε ότι υπήρξε σκάνδαλο – άλλωστε το έχει ξαναπεί – και το έκανε για να μπορεί να το επικαλεστεί αν χρειαστεί στις διαπραγματεύσεις με το ΠΑΣΟΚ για μετεκλογική συνεργασία. Σου λέει, εγώ το παραδέχτηκα, έκανα κινήσεις, είπα ότι δεν υπάρχει για σένα θέμα εθνικής ασφάλειας, πάμε παρακάτω.

Μπήκε και ο Τσίπρας στον καβγά, γιατί σου λέει «εδώ είμαστε τώρα, αφού είναι από τα θέματα εκείνα που ζορίζουν τον Μητσοτάκη, ας το ξαναβάλω μια βδομάδα πριν τις εκλογές».

Τον Μητσοτάκη τον ζορίζει, εαν ενδιαφέρει όμως τους ψηφοφόρους – δυστυχώς – πολύ αμφιβάλλω.

Κοντός ψαλμός και σε εννιά μέρες θα κάνουμε τον λογαριασμό.

Αυτός ο Ανδρουλάκης πάλι, είναι να απορεί κανείς πως κινείται. Οι τοποθετήσεις του έχουν ενδιαφέρον, δεν λέει μπούρδες, έχει βέβαια ξύλινο λόγο και νομίζεις ότι από κάπου θα ξεμυτίσουν οι παλιοί πασόκοι, αλλά η δημόσια εικόνα του έχει θέμα.

Αγέλαστος, μονίμως θυμωμένος – ούτε καν από ευγένεια δεν χαιρέτησε Μητσοτάκη και Τσίπρα στο ντιμπέιτ – μοιάζει σαν εκείνο τον Μαθιό στον «Σασμό»!!

Κούλαρε ρε φίλε λίγο. Σαράντα χρονών είσαι, έχεις δρόμο μπροστά σου, μην είσαι μονίμως στην τσίτα…

Διαβάστε επίσης

Τα ζόρια των «μικρών» κομμάτων, οι λευκές διερευνητικές και το στοίχημα για Μητσοτάκη – Δένδια

Οι αποστάσεις μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και το «σωσίβιο» Ανδρουλάκη

Ο Τσίπρας που σκότωσε τον «δράκο» Βαρουφάκη και οι πονηριές των δημο(σ)κόπων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκη, Ανδρουλάκης … Σασμού,mitsotaki, androulakis … sasmou