ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν ήταν «ξαφνική» η στήριξη της Χριστοφιλοπούλου σε Μητσοτάκη

Δεν είναι λίγοι οι πρώην ΠΑΣΟΚοι που στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία.

Στα πρόσωπα αυτά προστέθηκε από χθες και η Έφη Χριστοφιλοπούλου, η οποία με άρθρο της υποστηρίζει τον κ. Μητσοτάκη. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε μεταξύ άλλων στην Καθημερινή: «Είναι καιρός

για τολμηρές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη σχέση κράτους – πολίτη – πολιτικού. Είναι καιρός για ψήφο που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια της οικονομικής ανάκαμψης και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει συγκεκριμένα και απτά δείγματα μεταρρυθμιστικής ορμής και δυναμικής αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων και προκλήσεων. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με σταθερότητα, εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα».

Η… «αγάπη» της κ. Χριστοφιλοπούλου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ήταν ξαφνική. Εδώ και καιρό είναι «ξένο σώμα» από το ΠΑΣΟΚ αφού δεν έχει ασχοληθεί με το κόμμα που την ανέδειξε εδώ και χρόνια. Μάλιστα παραλίγο να βρεθεί και ένα βήμα πριν βρεθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η πρώην Υπουργός συνυπήρξε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και είχαν εξαιρετική συνεργασία. Όπως είχε γράψει το topontiki.gr στα μέσα του Ιουλίου η ένταξη της στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι «θέμα χρόνου». Στην Χαριλάου Τρικούπη δεν το σχολιάζουν καν.

Διαβάστε επίσης:

Debate: Προσπαθούν να μαζέψουν τα περί σκανδάλου για τις υποκλοπές

Εκλογές 2023 – Debate: Η γκλίτσα του τσοπάνη και η Παναγία γκέισα (Videos)

Μητσοτάκης ως… Αλέφαντος στο Tik Tok: «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» – Βackstage video

Keywords
Τυχαία Θέματα