Φίλης: Ομόφωνη η απόφαση για σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη κατόπιν «ομόφωνης απόφασης του προεδρείου της Κ.Ο. σε συνεννόηση με την κυβέρνηση» προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega , ο Νίκος Φίλης διευκρίνισε πως «Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με

τον πρωθυπουργό».
«Δεν είχαμε εντολή από τον κόσμο να τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις άμεσα... Σε βάθος τετραετίας θα κριθούμε», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να φέρει στο λαό μια συμφωνία που θα σπάει το φαύλο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης... Δεν χρειάζονται εκλογές με βάση τη σημερινή πραγματικότητα, αλλά να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή», πρόσθεσε ο Ν. Φίλης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα του ΦΠΑ στα νησιά τονίζοντας πως δεν αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση.

«Δεν ήταν ‘κόκκινη γραμμή’ ο ΦΠΑ στα νησιά. Δεν νομίζω ότι είναι από τις δυσκολότερες αποφάσεις», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα να αυξηθεί μετά το καλοκαίρι.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρχει προοπτική συμφωνίας για την Παρασκευή ή την Δευτέρα η κυβέρνηση δεν θα πληρώσει τη δόση της Παρασκευής.

Ν. ΦίληςΚ.Ο ΣΥΡΙΖΑΦΠΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα