Ποια πλαστική θέλει να κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα αλλά... φοβάται;

Η ταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ποια πλαστική θα ήθελε να κάνει αλλά φοβάται. Επιπλέον απάντησε στο αν αισθάνθηκε ποτέ η ωραία του σχολείου, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση της με τον εαυτό της.

«Επειδή μικρή είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι, προφανώς είχα υποστεί bullying. Οτιδήποτε όμως, κακό το αποβάλλει το μυαλό μου σαν να μη συνέβη. Έτσι έχω κενό μνήμης από την Α’ έως τη Γ’ Δημοτικού. Δεν θυμάμαι τίποτα. Μόνο κάτι περιστασιακές σκηνές στο νήπιο και αρχίζω πάλι να έχω μνήμες από τη Δ’ τάξη και μετά», δήλωσε

στο You.

Ποια είναι η σχέση που έχει με τον εαυτό της; «Όσο μεγαλώνω νιώθω πολύ καλύτερα. Πραγματικά μπαίνοντας σε αυτήν τη δεκαετία -δεν θα πω ποια γιατί με ταράζει(!)- αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ. Έχω πάντα τις ανασφάλειές μου και πάντα κάτι με ενοχλεί, γιατί είμαι τελειομανής, αλλά έχω αυτά που έχουμε όλες: Να μην πετάει το πηγούνι, λίγο πιο μεγάλο στήθος. Στην αρχή έλεγα μετά το πρώτο παιδί. Μετά είπα “να κάνω κι άλλο ένα”, αλλά τώρα είναι η καλύτερη φάση. Είμαι πλέον καθ’ οδόν (γέλια) αλλά φοβάμαι να πάρω την απόφαση! Αν δεν σου αρέσει, τι κάνεις;».

Keywords
Τυχαία Θέματα