Υπηρεσίες του Τέταρτου Ράϊχ οπλίζουν ακροδεξιές ομάδες στην Ελλάδα και ετοιμάζουν εμφύλιο

Είναι γνωστό στους πάντες ότι το εμπόριο όπλων σε κάθε χώρα έχει σχέση με μυστικές υπηρεσίες. Οι Γερμανοί, ακριβώς όπως άρχισαν τον εμφύλιο στην Γιουγκοσλαβία, με εκπαίδευση ναζιστών και παράνομη εξαγωγές όλων σε ακροδεξιές ομάδες της Κροατίας, έτσι ακριβώς σχεδιάζουν να καταστρέψουν και την Ελλάδα σε περίπτωση που η χώρα μας ζητήσει την ελευθερία της από το Γερμανικό ζυγό και απαιτήσει τις....
αποζημειώσεις. Ο παρακάτω έμπορος όπλων είναι και ιδοκτήτης κτηρίων όπου στεγάζονται αρχές της
ασφάλειας, και αυτό δείχνει τις βαθιές του σχέσεις με μηχανισμούς. Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω άρθρο:

Μία απαγωγή επιχειρηματία ρίχνει «φως» στο οπλοστάσιο της Λούτσας
Η ΕΛ. ΑΣ έχει ζητήσει τη συνεργασία των γερμανικών αρχών

Μία απαγωγή που είχε σημειωθεί πριν από ένα χρόνο στην περιοχή των Σπάτων με θύμα έναν 45χρονο έμπορο αυτοκινήτων από την Πάτρα φαίνεται να «φωτίζει» την υπόθεση του παράνομου οπλοστασίου – μαμούθ που βρέθηκε σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Λούτσα.

Πρωταγωνιστής της απαγωγής, σύμφωνα με δικογραφία που έχει σχηματίσει η Ασφάλεια Αττικής, ήταν ο 50 χρονος δικηγόρος που εμφανίζεται ως κάτοχος του οπλοστασίου στην Λούτσα, μαζί με άλλα άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν ζητήσει την βοήθεια των γερμανικών αρχών αφού όπως φαίνεται ο 50 χρονος δικηγόρος φέρεται να συνεργαζόταν με εταιρεία στην Γερμανία, έδινε συνεχώς «παρών» σε πόλεις της συγκεκριμένης ευρωπαϊκής χώρας ενώ από εκεί φέρεται να έχουν σταλεί-μέσω του “Ελευθέριος Βενιζέλος” – και όλα σχεδόν τα πολεμικού τύπου όπλα που εντοπίσθηκαν στην περιοχή. Αποστολές όπλων έχουν γίνει από τη Νέα Υόρκη, γι’ αυτό και έχει ζητηθεί η βοήθεια του FBI.
Ο δικηγόρος είχε στο σπίτι του ιδιωτική συλλογή με «αναμνηστικά» του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου -κράνη, σημαίες (ανάμεσα σε αυτές και ναζιστικές), χλαίνες, χιτώνια, όπλα κλπ, ενώ είχε άδεια για τρία τυφέκια (ένα γιουγκοσλαβικής, ένα βελγικής και ένα βρετανικής κατασκευής) την οποία ανανέωσε το 2009. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να αποκαταστήσουν επαφή με τον 53χρονο κάτοχο του οπλοστασίου που είχε αναχωρήσει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας για τη Γερμανία και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.
Το οπλοστάσιο στην Λούτσα που αποτελείται από δεκάδες πολεμικά όπλα, πιστόλια, εξαρτήματα όπλων και χιλιάδες σφαίρες εντοπίσθηκε σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας στην Λούτσα, που ανήκε στον 53χρονο δικηγόρο.
Στα διαμερίσματα αυτά διέμεναν οικογένειες αλλοδαπών και ξαφνικά προ μερικών μηνών τους ζητήθηκε να τα εγκαταλείψουν για «άγνωστο λόγο». Το οπλοστάσιο ανακαλύφθηκε συμπτωματικά την προηγούμενη Παρασκευή από έναν ηλεκτρολόγο στον οποίο ο ιδιοκτήτης είχε δώσει το κλειδί για να επισκευάσει μια βλάβη σ έναν πίνακα.
Ο τεχνίτης μπήκε στο άδειο διαμέρισμα όμως προκειμένου να φτάσει ένα ψηλό σημείο του τοίχου, άνοιξε ένα από τα ντουλάπια του άδειου δωματίου. Εκεί ανακάλυψε κασό
Keywords
Τυχαία Θέματα