Δημοσκοπήσεις για γέλια στον Κυριακάτικο Τύπο με ολίγες εκλογές

@ΜΕ δημοσκοπήσεις που τρελαίνουν τους δημοσκόπους καθώς το εκλογικό Σώμα είναι απρόβλεπτο σχολιάζει ο Κυριακάτικος Τύπος την κατάσταση της ελληνικής πολιτικής σκηνής όπως διατυπώνει το www.greekmme.gr καταγράφοντας τα κυριότερα πρωτοσέλιδα. Πιο συγκεκριμένα το 'ΠΡΩΤΟ Θέμα' αναφέρει ότι "Για λόγους οικονομίας στην εποχή της τρόικας-Νοικιάζουν την ΕΛ.ΑΣ σε ιδιώτες και αφήνουν τους πολίτες χωρίς προστασία-Πρωτοφανή υπουργική απόφαση από Σαχινίδη και Όθωνα με το τιμολόγιο της ντροπής" ενώ σε άλλο
θέμα γράφει ότι "ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. σε ρηχά νερά και οι δύο μαζί με το 40% οπότε πανίσχυρο αλλά κατακερματισμένο το πολιτικό σύστημα της χώρας".
@Με τίτλο: "«Μεγάλος αδελφός» για το μαύρο χρήμα" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι όλοι οι φορολογούμενοι μπαίνουν σε 24ωρη παρακολούθηση. Σύμφωνα με το.....
ρεπορτάζ της εφημερίδας μπαίνουν "στο μικροσκόπιο της εφορίας τραπεζικές συναλλαγές, καταθέσεις, αγοραπωλησίες μετοχών, επιχειρήσεων, ακινήτων και σκαφών αναψυχής". Η Realnews αποκαλύπτει ότι "οι πρώτοι που θα υποβληθούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους θα είναι βουλευτές, εφοριακοί, δικαστικοί, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, και αστυνομικοί". Επίσης η Realnews φέρνει στη δημοσιότητα απόρρητες εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στις οποίες εκφράζονται ανησυχίες για νέα έκρηξη χρέους. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Από την κρίση στη διάκριση!" και αναφέρεται στην ανάγκη να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για το ποιοι είμαστε και αν πιστεύουμε στον εαυτό μας.
@O 'ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τύπος' σημειώνει ότι "Επιστολή ντοκουμέντο καίει τον αναπληρωτή υπουργό ενέργειας- Ρουσφέτια μέχρι τέλους από το βαθύ ΠΑΣΟΚ-Ο Νίκος Σηφουνάκης προσκαλεί τον υφιστάμενό του προσιτάμενο της ΔΕΗ να παρανομήσει για να βολέψει ημετέρους στη Λέσβο και πως ενεπλάκη σε υπόθεση διορισμού...'. To 'ΕΘΝΟΣ της Κυριακής' επιβεβαιώνει το σχόλιό μας στο άρθρο μας καυτηριάζοντας ότι "Σενάριο τρόμου με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. να μην ξεπεράσουν το κατώφλι του 50% (υπάρχει και χειρότερο σενάριο κάτω από 40%)- Κάλπη γεμάτη αίνιγμα- Οι ψηφοφόροι τρελαίνουν τα κόμματα και τους δημοσκόπους-Η σταύρωση των υποψηφίων στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο και για τα επιτελεία των κομμάτων".
@H 'Kυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' προσυπογράφει ότι "Θύμα πολιτικής ληστείας-Η θλιβερή ιστορία ενός 80χρονου μικροομολογούχου-Αποταμίευσε συνολικά 50.000 ευρώ αλλά θα πάρει ως το 2045 που θα είναι 110 ετών μόνο 23.250 ευρώ σε δόσεις" ενώ προσθέτει επίσης ότι "ΑΟΖ Κύπρου με νόημα- Η δίνετε το 20% στην Τουρκία ή θα τα πάρει όλα με ωμό εκβιασμό". To 'BHMA' συμπληρώνει ότι "Αγωνία τους ξένους από το δημοσκοπικό ναυάγιο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ-Σενάρια χάους για την επόμενη μέρα-Ευ.Βενιζέλος λέει ότι αν επαληθευτούν τα γκάλοπ δεν θα ξέρουμε ούτε που πάμε ούτε για ποιά χώρα μιλάμε" λες και γνώριζαν όταν υπέγραφαν το Μνημόνιο με συνοπτικές διαδικασίες.
@Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προβλέπει ότι "Οι τράπεζες σε αναζήτηση άμεσης λύσης για ανακεφαλαιοποίηση και συνέντευξη Βενιζέλου γ
Keywords
Τυχαία Θέματα