Στο 40,8% μέχρι στιγμής η συμμετοχή

Το IIF ανακοίνωσε σήμερα ότι με βάση τα στοιχεία συμμετοχής των μελών του, η ανταπόκριση στο PSI αγγίζει το 40,8% ή τα 84 δισ. ευρώ.

Οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί που είναι μέλη του και θα ανταλλάξουν τους ελληνικούς τίτλους που κατέχουν, είναι οι .........εξής:

Ageas, Allianz, Alpha Bank, AXA,
Banque Postale, Bank of Cyprus, BBVA, BNP Paribas, BPCE, CNP Assurances, Commerzbank, Credit Agricole, DekaBank, Deutsche Bank, Dexia,, Emporiki Bank of Greece, Eurobank EFG, Generali, Greylock Capital Management, Groupama, HSBC, ING, Intesa San Paolo, KBC, Landesbank Baden-Wurttemberg, Marfin Popular Bank, Metlife, National Bank of Greece, Piraeus Bank, Royal Bank of Scotland, Societe Generale, Unicredit.

Την ίδια στιγμή το πρακτορείο Bloomberg μεταδίδει ότι οι ιδιώτες που διαθέτουν το 58% του ελληνικού χρέους έχουν υποδείξει ότι θα συμμετέχουν στο PSI.

Πιο συγκεκριμένα περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές τράπεζες και οι μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες δήλωσαν θα αποδεχθούν την προσφορά για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων. Σύμφωνα με το Bloomberg, υπολογίζεται ότι έως τώρα η αξία των ομολόγων που θα ενταχθεί στο PSI ανέρχεται σε τουλάχιστον 120 δισ. ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα