Ντόρα στον Γιούνκερ: Στόχος τώρα η ανάπτυξη

«Στόχος μας πρέπει να είναι η ανάπτυξη» τόνισε στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ η Ντόρα Μπακογιάννη και του παρουσίασε τις σχετικές προτάσεις του κόμματός της.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον πρόεδρο του Eurogroup ότι τώρα όλο το βάρος της Ε.Ε πρέπει να πέσει στην στρατηγική για την ανάπτυξη και ζήτησε να ληφθούν άμεσα προς αυτή την....
κατεύθυνση αποφάσεις.

«Νέες θέσεις εργασίας μπορούν και πρέπει να δημιουργηθούν σύμφωνα με
προτάσεις που κατέθεσε και η Δημοκρατική Συμμαχία που σκέφτονται και οι εταίροι μας, αλλά οι αποφάσεις αυτές πρέπει να ληφθούν πάρα πολύ γρήγορα έτσι ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος», δήλωσε η κα Μπακογιάννη η οποία σήμερα θα επισκεφτεί και τον EFSF.

Ταυτόχρονα η Δημοκρατική Συμμαχία επικρίνει την κυβέρνηση τόσο για τον ανασχηματισμό όσο και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

«Λουκέτα στις επιχειρήσεις και ακρίβεια στην αγορά, πρωτοφανής εγκληματικότητα σε κάθε επίπεδο σε κάθε γειτονιά, ομηρία των πανεπιστημίων από αριστερές ομάδες και κλειστές συντεχνίες. Αντί λοιπόν η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ να λύνει αυτά τα προβλήματα εφαρμόζοντας γενναίες πολιτικές μεταρρυθμίσεων και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις επιλέγει για ακόμα μια φορά να ανακατέψει την τράπουλα.

Κι όλα αυτά ενώ υποτίθεται ότι σε λιγότερο από δύο μήνες πάμε για εκλογές», δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ε Γιάννης Οικονόμου ενώ ο εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Ζαφειριάδης επιτέθηκε στους κ.κ. Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου για το χαράτσι στα ακίνητα.

«Οφείλουν να συνειδητοποιήσουν πως οι προσωπικές τους διαφορές και η αδυναμία της μεταξύ τους συνεννόησης, δεν επιτρέπεται να μεταφέρεται στις πλάτες των πολιτών που καθημερινά ταλαιπωρούνται εξαιτίας της αδυναμίας τους να συμφωνήσουν για το τέλος ακινήτων. Πρέπει τώρα να βάλουν τέλος στο χάος που έχουν δημιουργήσει», δήλωσε ο κ. Ζαφειριάδης.

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα