Νταλάρας: «Δεν με εκφράζει το ΠαΣοΚ.Δεν ψήφισα την γυναίκα μου για βουλευτή»

Ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει για τα πυρά που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συναυλία του στο Ίλιον.
Ο τραγουδιστής πριν από λίγο στο Love radio, καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, πριν από λίγα λεπτά, ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλυψε: «Δεν με εκπροσωπεί κανένα κόμμα αυτή τη στιγμή. Είμαι μόνος μου. Δεν ταυτίζομαι με το ΠΑΣΟΚ,
έχω άλλες.......
απόψεις». Μάλιστα, σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος, αν ψήφισε την Άννα Νταλάρα, ο ίδιος δε δίστασε να δηλώσει: «Δεν ψήφισα τη γυναίκα μου», παρομοιάζοντας το γεγονός αυτό με άλλες πολιτικές οικογένειες που με το πέρασμα του χρόνου διαφοροποιήθηκαν.
Ο Γιώργος Νταλάρας συνέχισε λέγοντας: «Η μουσικήείναι μόνο στην ψυχή μου, όπως το διάβασμα και τα ταξίδια. Δε θα μπορούσα να μπω στην πολιτική. Είμαι αψής. Δεν είμαι αυτό που βλέπετε. Δεν είμαι αυτό που διαδίδεται», ενώ σε διαπίστωση του Τάσου Τρύφωνος ότι είναι απολογητικός, ο τραγουδιστής είπε: «Ποτέ δεν απολογούμαι. Είμαι ενοχικός».
Σε σχόλια ακροατών, ο Γιώργος Νταλάρας κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει: «Όσοι έχουν αποδείξεις ότι έχω κάνει κομπίνες, πρέπει να το αποδείξουν», ενώ συνέχισε μιλώντας για την πολιτική: «Πρέπει να επαναφέρουμε την απλή αναλογική. Η Αριστερά δεν ενώνεται με τίποτα πια. Χρόνια περιμένουμε το 40%. Η Αριστερά πρέπει να ξανακοιτάξει πίσω. Πως ο κόσμος μετά από αυτά θα ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία; Η ΝΔ θα κάνει κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ; Χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα, νέο κόσμο, είναι απλή αναλογική. Δεν αρέσουν αυτά που λέω. Αυτός ο τόπος έχει μεγάλη ιστορία. Η λογική των ανθρώπων είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ιστορία του. Ο κόσμος έχει δίκιο».
Μάλιστα σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τα πράγματα δήλωσε: «Θα ήθελα να μη με τοποθετεί ο κόσμος σε πράγματα που δεν έχω τη δυνατότητα να εκφραστώ σωστά. Ίσως να φταίω κι εγώ»!
Keywords
Τυχαία Θέματα