Τσάκας: Να μην ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟ

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και το deal θα γίνει ανάμεσα στον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, εξέφρασε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να μην ανησυχεί, ενώ όταν ρωτήθηκε για το εις βάρος του σύνθημα που ακούστηκε, τόνισε πως δεν το άκουσε, αφού ήταν αποροφημένος στον αγώνα!

Μετά το 0-2 από τον Λέτο, ακούστηκε

από το πέταλο των οπαδών του Παναθηναϊκού σύνθημα εναντίον του Βλάση Τσάκα, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα που βρέθηκε στα Πηγάδια είπε ότι δεν άκουσε κάτι επειδή ήταν απορροφημένος στο παιχνίδι.Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο Σαουδάραβας επενδυτής παρακολούθησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη και πως όλα θα τελειώσουν θετικά με την άφιξή του στην Ελλάδα την Παρασκευή.

"Δεν άκουσα το σύνθημα γιατί ήμουν απορροφημένος στο ματς. Να μην ανησυχεί ο κόσμος όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Μίλησα με τον Πρίγκιπα κατά τη διάρκεια του αγώνα έβλεπε το ματς. Τα χαρτιά έχουν σταλεί και περιμένουμε ενημέρωση από τον Βαρδινογιάννη", είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας, μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα