"Εκανε πολλά λάθη ο Παππάς στην Ξάνθη"

Στην... σέντρα έβγαλε ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης, τον ρέφερι Ανδρέα Παππά που διεύθυνε την αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια, καθώς, όπως ανέφερε δεν απέβαλε τον Βιβιανί στην φάση του -ορθού- πέναλτι του Λέτο, κακώς έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Βιτόλο, ενώ θα έπρεπε να είχε στείλει πρόωρα στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα τους Σταθάκη, Σουάνη από την ακριτική ομάδα και τον Σαριέγκι από τους πράσινους!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασιλάκης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

Για την φάση του πέναλτι: "Ήταν

καθαρό πέναλτι, με τον τερματοφύλακα να ανατρέπει τον Λέτο. Στην φάση αυτή όμως ο διαιτητής θα έπρεπε να δείξει κόκκινη στον Βιβιανί από την στιγμή που ήταν τελευταίος παίκτης".

Για την αποβολή Βιτόλο: "Σωστή ήταν η πρώτη κίτρινη, η δεύτερη υπερβολική μην πω ανύπαρκτη ειδικά για δεύτερη κάρτα. Και οι δύο παίκτες κινήθηκαν προς την μπάλα και δεν έπρεπε να τιμωρηθεί ο παίκτης του Παναθηναϊκού".

Για την μη αποβολή του Σταθάκη: "Ο Σταθάκης χτυπάει αντίπαλο και έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα. Ακόμα και να μην το χτύπαγε πάλι κόκκινη ήταν λόγω πρόθεσης".

Για την κίτρινη στον Σουάνη: "Θεωρώ πως έπρεπε να δοθεί κόκκινη και όχι κίτρινη στον Σουάνη, ο οποίος έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μαρίνο".

Για τον Σαριέγκι: "Και ο Σαριέγκι θα μπορούσε να πάρει κόκκινη στο χτύπημα που έκανε στον αντίπαλό του. Τραβηγμένη αλλά θα μπορούσε ο διαιτητής να του την δείξει".

Για το αν έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας: "Αν δεν στέκεται καθόλου η μπάλα θα έπρεπε να το διακόψει, αλλά τώρα δεν μπορούσε να το διακόψει γιατί οι παίκτες φάνηκαν πως αν ήθελαν θα μπορούσαν να εκτελούν πιο γρήγορα τις φάσεις. Βέβαια μιλάμε πάντα από ότι βλέπουμε από την τηλεόραση γιατί στο γήπεδο θα είναι αλλιώς το πράγμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα