Πήρε αναβολή η προσφυγή του Σηφάκη

Ο Μιχάλης Σηφάκης είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Αρη, η οποία ήταν να εκδικαστεί σήμερα (23/1), ωστόσο ο ίδιος ο έλληνας τερματοφύλακας ζήτησε και πήρε αναβολή, καθώς οι διοικούντες του υποσχέθηκαν πως την Πέμπτη (26/1) θα του ξεπληρώσουν μέρος των οφειλών. Αναβλήθηκε και η υπόθεση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Η προσφυγή του κρητικού διεθνή τερματοφύλακα του ’ρη ήταν να εκδικαστεί σήμερα (23/1) αλλά τελικά πήρε προσφυγή για την επόμενη Δευτέρα (30/1). Σε ένα χρονικό σημείο όπου μπορεί και να μην υφίσταται.

Τι

σημαίνει αυτό; Ότι στην περίπτωση που η διοίκηση της ΠΑΕ ’ρης τηρήσει την Πέμπτη (26/1) ότι συμφώνησε με τον μάνατζερ του Σηφάκη, Παύλο Τοπίδη, στο ραντεβού της περασμένης Παρασκευής η προσφυγή που κατατέθηκε θα αποσυρθεί. .

Εκτός της προσφυγής του Σηφάκη αναβολή πήρε σήμερα και αυτή του Ντάνιελ Τσέζαρεκ με αυτήν του κροάτη επιθετικού για τα χρήματα που διεκδικεί αλλά και την ελευθερία του να ορίστηκε να εκδικαστεί μεθαύριο Τετάρτη (23/1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσέζαρεκ βρίσκεται από το Σάββατο (21/1) στην Αθήνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό από τον Μανουέλ Μασάδο με την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να ξεκινάει από αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα