"Βαθμός - χρυσάφι στον Αγρίνιο"

Ακόμα έναν βαθμό έβαλε στο σακούλι της Κέρκυρα, στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων. Στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα και στην πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα, αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Νίκος Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα: "Όταν έχει κάποιος να παίξει 15 ματς είναι λογικό να μην είναι έτοιμος. Εγώ πάντα δεν αφήνομαι, δουλεύω σκληρά και έτσι

κρατήθηκα σε καλή κατάσταση και ήθελα να δείξω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας. Το έμαθα την Παρασκευή, ότι θα παίξουμε, περίπου τρεις μέρες νωρίτερα δηλαδή".

Για το πότε είναι καλό να ξέρεις κάποιος ότι θα παίξει, αλλά και για την εμφάνισή του: "Νομίζω ότι είναι καλύτερα να το ξέρεις από νωρίς για να προετοιμαστείς καλύτερα. Έχει τύχει να το μάθω την ίδια μέρα, αλλά για μένα δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Όταν ξέρεις τον εαυτό σου, τις δυνάμεις σου, βρέθηκα σε καλή μέρα, το τετ α τετ μου έδωσε ψυχολογία και πήγα καλά. Η πρώτη απόκρουση είναι πάντα σημαντική για τον τερματοφύλακα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Δεν τα παρατάμε εμείς οι παίκτες. Θα το δείχνουμε συνέχεια. Με τον κ. Μπάντοβιτς έλεγαν τα καλύτερα. Δεν κατάφερε να κερδίσει ματς και δεν είχαμε ψυχολογία. Έγινε η αλλαγή, ήρθε ένας καλός προπονητής, έχει άλλη φιλοσοφία, έχει άλλη αντίληψη. Είχαμε δει κάποια δείγματα γραφής από τον Ολυμπιακό Βόλου. ’λλαξε πάρα πολλά. Ο βαθμός είναι θησαυρός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Για τον Χάβι Γκράθια: "Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις στυλ παιχνιδιού. Μας το λέει συνέχεια. Είναι από μια χώρα που παίζει ένα τέτοιο στυλ και αυτό θέλει να περάσει και σε εμάς. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά λόγω του κόσμου έσπρωχνε την ομάδα να μας δημιουργεί πίεση από το πουθενά. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα