Προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (11/11) ο Φουστέρ και τέθηκε στην διάθεση του Βαλβέρδε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, από την προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή (11/11), καθώς ο Νταβίντ Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του ισπανού τεχνικού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Στου Ρέντη και ο Τζιμπούρ, θεραπεία ο Φέισα.

Ο ισπανός μέσος, μετά από σχεδόν ένα μήνα, επανήλθε την Παρασκευή (11/11) σε φουλ ρυθμούς και πλέον θα μπορεί να ενισχύσει με την παρουσία του, τους ερυθρόλευκους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/11, 19:30GR), στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αντίθετα, ο Λιούμπομιρ Φέισα έκανε θεραπεία, ενώ θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, περιλάμβανε το μενού για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος μετά από σχετική άδεια από τον προπονητή της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο σέρβος μέσος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους πράσινους, ενώ ο αλγερινός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα χάσει το ντέρμπι των αιωνίων. Η επόμενη προπόνηση των ερυθρόλευκων είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (12/11, 10:30GR).

Keywords
Τυχαία Θέματα