Πάντελιτς: Εχουμε ρόστερ για τις 3 διοργανώσεις

Με τα τέσσερα τέρματα, που σημείωσε στην Κέρκυρα, ο Μάρκο Πάντελιτς έβαλε την σφραγίδα του στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού. Ο σέρβος δεν θυμάται να έχει ξαναπετύχει τόσα τέρματα σε ένα ματς, ενώ σχολιάζοντας τις πολλές απουσίες της ομάδας του, τόνισε πως το ρόστερ είναι πολύ καλό και ικανό να ανταπεξέλθει στις τρεις διοργανώσεις.

"Δεν νομίζω να έχω πετύχει πάλι τέσσερα γκολ.

Ισως σε κάποιο ματς κυπέλλου. Δεν είμαι σίγουρος", ήταν τα πρώτα λόγια του Πάντελιτς, που στη συνέχεια σχολίασε τις πολλές απουσίες του Ολυμπιακού.

"Εχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει 24-25 παίκτες, που είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα. Ο προπονητής θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τέτοιο ρόστερ και που μπορεί να αλλάξει όποτε θέλει κάποιον παίκτη με κάποιον άλλο. Εχουμε ρόστερ και για τις τρεις διοργανώσεις".

Ερωτηθείς τέλος κατά πόσο βοήθησαν τον Ολυμπιακό τα γρήγορα γκολ, ο σέρβος απάντησε: "Μας βοήθησε, που πετύχουμε γρήγορα τα γκολ. Κάτι που έγινε και με τη Δόξα Δράμας. Οταν ξεκινάς σε κάθε ματς και θες τη νίκη είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις γρήγορα γκολ, γιατί απελευθερώνονται οι παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα