Κατσουράνης: Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα

Παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, ο Κώστας Κατσουράνης είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι πράσινοι, όπως και κόντρα στον Αρη μπήκαν χαλαροί και δέχθηκαν γκολ στα πρώτα λεπτά, αυτό πρέπει να το διορθώσουν, όπως είπε ο Πατρινός μέσος. "Οταν κάνεις πρωταθλητισμό

δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι και θετικό είναι ότι ανατρέψαμε το σκορ", ήταν το σχόλιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τους κυανέρυθρους και του παίκτη που με το γκολ που σημείωσε χάρισε τη νίκη στους πράσινους.

"Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας και ελπίζουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας", είπε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης και πρόσθεσε:

"Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεχτήκαμε νωρίς γκολ, είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Οταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι και θετικό είναι ότι ανατρέψαμε το σκορ. Γυρίσαμε την μπάλα, γίναμε πιο επιθετικοί. Θα μπορούσαμε στο πρώτο να είχαμε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ήμασταν πιο τυχεροί εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες".

Για το που εκτιμά ότι οφείλεται αυτό το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στον αγώνα, είπε: "Το κακό ξεκίνημα είναι θέμα νοοτροπίας, πρέπει να την αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Χρειαζόμαστε αυτοσυγκέντρωση από την αρχή".

Για το εάν θα φτάσει στην πηγή το Τριφύλλι στο τέλος κατακτώντας το πρωτάθλημα, σχολίασε: "Αν θα φτάσουμε στην πηγή είναι νωρίς ακόμα να το πούμε. Με δουλειά και με αυτοπεποίθηση μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του τίτλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα