Το Περιστέρι νίκησε εύκολα με 67-55 το Μαρούσι για την 8η αγωνιστική της Α1

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε το Περιστέρι που επικράτησε με 67-55 του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, για την 8η αγωνιστική της Α1. Οι αμερικανοί Ρόμπι και Εντουαρντς ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ για τους γηπεδούχους, ο Χαριτόπουλος ήταν ο μόνος που προσπάθησε για κάτι καλύτερο.

Καλύτερο στην πρώτη περίοδο το Περιστέρι έδειξε πως αντιμετωπίζει με σοβαρότητα

το παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι και είχε το προβάδισμα με 18-12. Αλλωστε, ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε επισημάνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και δεν ήθελε οι παίκτες του να επηρεαστούν από τη βαθμολογική θέση των αντιπάλων τους.

Με όπλο την άμυνα και με τρίποντο του Παπαντωνίου οι περιστεριώτες άνοιξαν κι άλλο τη διαφορά στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (25-12, 13`), αλλά ο Χαριτόπουλος κράτησε το Μαρούσι μέσα στο ματς (18-27, 15`).

Το φινάλε του ημιχρόνου, όμως, άνηκε και πάλι στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με κορυφαίους τους Σκοτ και Εντουαρντς ανέβασαν τη διαφορά και πάλι σε διψήφιο αριθμό πόντων (38-25, 20`).

Στην τρίτη περίοδο ήταν η σειρά του Ρόμπι να αναλάβει δράση στο σκοράρισμα και το έργο του Περιστερίου έγινε ακόμη πιο εύκολο, καθώς το Μαρούσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί και η διαφορά ανέβηκε στο +19 (55-36, 30`).

Ο χρόνος ήταν πολύ λίγος πια για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο το Μαρούσι, που παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, το Περιστέρι παρουσίασε καλό πρόσωπο και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας με 67-55.

Keywords
Τυχαία Θέματα