Καντέ: Με καρδιά και ομαδικό πνεύμα

Επέστρεψε μετά από καιρό στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και βοήθησε κι αυτός από την πλευρά του στο να φύγουν οι πράσινοι με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για τον Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος τόνισε πως οι πράσινοι έπαιξαν με καρδιά και ομαδικό πνεύμα, με αποτέλεσμα να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το τρίποντο στην έδρα του Πανιωνίου.

Για την απουσία του Φερέιρα

από τον πάγκο είπε: "Ηταν κάτι το ιδιαίτερο. Περιμέναμε όλη την ημέρα να δούμε αν θα είναι μαζί μας. Θα έλεγα όμως ότι δεν μας δημιούργησε κάποια προβλήματα η απουσία του Φερέιρα. Δεν μας έφερε σύγχυση".

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ανέφερε: "Οπως έχω πει, ακόμα και όταν παίζουμε λιγότερο καλά, θα πρέπει να ξέρουμε να κερδίζουμε. Δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ακόμα και σε αυτό το ματς που δεν ήταν καλό παίξαμε με καρδιά και ομαδικό πνεύμα. Κερδίσαμε και είμαστε ικανοποιημένοι".

Για το αν αυτή η νίκη-ανατροπή θα επηρεάσει θετικά την ομάδα: "Δείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε ένα παιχνίδι. Το θέλαμε και είναι κάτι που επιδιώξαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε και πάλι τόσο άσχημα. Δείξαμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Ο στόχος για εμάς δεν αλλάζει. Είχαμε πει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θέλουμε άλλους έξι βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα. Μετά τις γιορτές υπάρχουν πολλοί αγώνες και αρκετά δύσκολα ματς που θα ακολουθήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα