"Οι έξυπνοι... αντιδρούν"

Στην καθιερωμένη επικοινωνία του με τους φίλους του Παναθηναϊκού, μέσω του blog του στο site της ΚΑΕ, ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα - σοκ από την Καβάλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

"Γεια σας και πάλι…

Ελπίζω να είστε καλά… Εμείς ετοιμαζόμαστε να αναχωρήσουμε αύριο για τη Λιθουανία και μια σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Ξεκινάμε, αφήνοντας πίσω μας δύο νίκες και μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό.

Η καλή εμφάνιση ήρθε γιατί είχαμε ενέργεια και πολύ υψηλό κίνητρο. Ξεκινώντας από αυτά τα δύο στοιχεία, λέω ότι είμαστε ικανοποιημένοι για το επίπεδο στο οποίο παίξαμε. Όταν έχουμε υψηλό κίνητρο και είμαστε και συγκεντρωμένοι παίζουμε καλό μπάσκετ. Οι μεγάλες ομάδες και οι έξυπνοι παίκτες βγάζουν συμπεράσματα από τις κακές στιγμές και αντιδρούν. Αυτό ήταν μια σφαλιάρα για εμάς όπως ξαναείπαμε. Μια σφαλιάρα που μας αφύπνισε. ’ρα λοιπόν, η αντίδραση ήταν άμεση, το είδαμε με τον Ηλυσιακό, αλλά και στις προπονήσεις, έχουμε ενέργεια, είμαστε σε υψηλό επίπεδο, οπότε πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά…

Το βλέμμα μας τώρα στρέφεται στη συνέχεια. Πάμε σε ένα

Keywords
Τυχαία Θέματα