Στα «πράσα» Νίκολσον-Τζόρνταν (ΦΩΤΟ)

21:45 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την σχέση της με τον Ντούαιτ Γιόρκ, η Κέιτι Πράις, κατά κόσμο Τζόρνταν, συνεχίζει να έχει αδυναμία στους ποδοσφαιριστές. Ο φακός «έπιασε» το μοντέλο να βγαίνει από το «Cafe De Paris» στο Λονδίνο, τρεις τα ξημερώματα, πιασμένη χέρι-χέρι με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Τζέικ Νίκολσον. Η 33χρονη και ο, κατά 14 χρόνια νεότερός, ποδοσφαιριστής της Τότεναμ φάνηκαν να ενοχλούνται από τον φακό με αποτέλεσμα ο Νίκολσον να κρύβει το πρόσωπό του με τη ζακέτα του.

Στη συνέχεια όμως αποκαλύφθηκε ποιος είναι με αποτέλεσμα ο νεαρός παίκτης της Τότεναμ να αναρωτιέται πως θα δικαιολογηθεί στην ομάδα

του και στον τεχνικό του. Σα να μην έφτανε αυτό, το 33χρονο εκκεντρικό μοντέλο πήρε ταξί για το σπίτι της με συνοδό κάποιον άλλον ο οποίος έμοιαζε πάρα πολύ στον Τζέικ.

Πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ των δύο αλλά μια φιλική σχέση και τίποτα παραπάνω. Από την αντίδρασή τους όμως αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο πανικός που είχαν απέναντι στον φωτογραφικό φακό τα...ομολόγησε όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα