Βενγκέρ: Το 100% για τη νίκη

Κάθε άλλο παρά για... τουρισμό ήρθε η Αρσεναλ στην Ελλάδα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό. Παρά τις πολλές αλλαγές στην 11άδα, ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της, ώστε να κλείσει νικηφόρα την πορεία της στους ομίλους.

"Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο σερί ματς στη διοργάνωση. Σεβόμαστε τη διοργάνωση

και τους αντιπάλους θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με όλους και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη", είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο Ολυμπιακός, με βάση τις εμφανίσεις του στη σιοργάνωση, αξίζει να είναι στην επόμενη φάση του Champions League.

"Πρέπει να μας κερδίσει, για να περάσει. Είναι μία ομάδα που έχει κάνει καλά αποτελέσματα. Νίκησε την Ντόρτμουντ, έπαιξε πολύ καλά στη Γερμανία και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ. Είναι μία ομάδα που έχει τις δικές της πιθανότητες να προκριθεί".

Για το κατά πόσο η ομάδα του έχει κίνητρο, υπό την έννοια ότι βαθμολογικά είναι αδιάφορη, ο αλσατός τόνισε: "Να είστε σίγουροι ότι έχουμε κίνητρο να νικήσουμε. Αυτό το ματς είναι πιο δύσκολο από του Σαββάτου, η ομάδα που θα κατεβάσουμε είναι όπως αυτή που είχαμε κατεβάσει με τη Σίτι, που ήταν ανταγωνιστική και τους είχαμε δυσκολέψει πολύ. Έχουμε μεγάλη ευθύνη και θα έχουμε μεγάλη επιθυμία για νίκη".

Για τις πολλές απουσίες, τέλος, είπε: "Μη βιάζεστε να μας κρίνετε. Πιστεύω στην ομάδα μου νομίζω ότι είναι δυνατή η ενδεκάδα που θα παρουσιάσουμε και περιμένετε να δείτε το παιχνίδι για να μας κρίνετε".

Keywords
Τυχαία Θέματα