Εκπληξη με Φουστέρ, μπήκε 18άδα

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Αρσεναλ την Τρίτη (6/12) στο Καραϊσκάκη συμπεριλήφθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος κέρδισε τον χρόνο και παρότι υπολογιζόταν να επιστρέψει γύρω στις 10 Δεκεμβρίου δήλωσε παρών στη σημερινή προπόνηση και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον πήρε στην 18άδα.

Ευχάριστα νέα περίμεναν τον Βαλβέρδε

στην τελευταία προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς με την Αρσεναλ, αφού ο Φουστέρ, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, εντάχθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για το αυριανό (6/12) παιχνίδι.

Φανέλα βασικού δεν πρόκειται να πάρει, αλλά βάσει των πολλών και σημαντικών απουσιών στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων, ο Βαλβέρδε θα έχει μία σημαντική βοήθεια από τον πάγκο.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Ορμπάιθ, ο οποίος αγωνίστηκε 45 λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό και δεν έχει νιώσει ενοχλήσεις. Αμφότεροι οι ισπανοί πάντως υποβλήθηκαν σε εξετάσεις σήμερα (5/12) ώστε να ξέρει ο Βαλβέρδε αν μπορεί να τους υπολογίζει. Οι εξετάσεις ήταν καθαρές και το ιατρικό επιτελείο άναψε το πράσινο φως για να τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Οι Φέισα και Ιμπαγάσα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους εξής: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Μόνχε, Χαβίτο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο (6/12) στις 10:30GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα