Ο Ηρακλής επικράτησε άνετα με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1

Ο... κατήφορος του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε, με τον Ηρακλή να περνάει με χαρακτηριστική άνεση από το Μετς, επικρατώντας με 3-0 σετ και να υποχρεώνει τους πράσινους στην πέμπτη φετινή τους ήττα, σε ισάριθμους αγώνες! Με αυτή την νίκη, οι θεσσαλονικείς πέρασαν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός

ξεκίνησε καλά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 6-3 εκμεταλλευόμενος τις επιθέσεις του στον πρώτο χρόνο. Ο Ηρακλής προσαρμόστηκε, πήρε πολλές λύσεις από το μπλοκ του και δεν άφησε τα λάθη του Παναθηναϊκού ανεκμετάλλευτα. Προσπέρασε με 7-8 και με Χριστοφιδέλη και καλό μπλοκ προηγήθηκε με 11-16, για να τελειώσει το πρώτο σετ με 20-25.

Αντίθετα στο δεύτερο σετ, ο Ηρακλής ήταν από την αρχή μπροστά και πιέζοντας στο σέρβις του δεν δυσκολεύτηκε να προηγηθεί μέχρι και με 6-15, με το νεαρό Θανάση Πρωτοψάλτη να προσπαθεί για τους πράσινους.

Οι απουσίες των Σαρατσένι (πρόβλημα στο γόνατο) και Στοϊκοβιτς (τραυματισμένος στο χέρι) και η κούραση του Γιοφεσάτσκι δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να μπει ξανά στο παιχνίδι, με τον Ηρακλή να κάνει το 5-5... 5-10.

Οι πράσινοι μείωσαν με τους Πρωτοψάλτη και Ψάρρα να παίρνουν προσπάθειες και ισοφάρισαν σε 17-17, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο έκαναν τρία συνεχόμενα λάθη με τον Ηρακλή να ξεφεύγει με 18-21 και να κερδίζει με 19-25.

Τα σετ: 20-25, 20-25, 19-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα