Γερόλυμου: Ολα θα κριθούν στα πλέι οφ

Χαμηλούς τόνους κράτησε, παρά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, η Αγγελική Γερόλυμου. Η παίκτρια της Βουλιαγμένης και πρώτη σκόρερ του αγώνα τόνισε πως το πρωτάθλημα θα κριθεί όπως κάθε χρόνο στα πλέι οφ, ενώ η Αντι Μελιδώνη υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μια καλή προετοιμασία για την δύσκολη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Καμιά ομάδα δεν φάνηκε να είναι

έτοιμη. Έχουμε και οι δύο διαφορετικούς στόχους στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημα θα κριθεί, όπως κάθε χρόνο στην διαδικασία των πλέι οφ.

Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions Cup, ώστε να έχουμε καλύτερη κλήρωση στη συνέχεια της διοργάνωσης", δήλωσε η Γερόλυμου.

Η Αντι Μελιδώνη ανέφερε σχετικά με το ματς: "Το ματς αποτέλεσε καλή προετοιμασία για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην επίθεση όπου είμαστε πολύ δυνατές από την θέση της φουνταριστού".

Από την μεριά των ερυθρόλευκων, η περιφερειακός Βάσω Μαυρέλου τόνισε: "Κάναμε πολλά λάθη σήμερα. Ηταν λογικό να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μας βοηθάει να δούμε τα λάθη που κάναμε και να βελτιωθούμε εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα