Παρουσίασε φανέλες και παίκτες η Λιβαδειά

Στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) η παρουσίαση της ομάδας του Λεβαδειακού της νέας περιόδου. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος της πόλης, νυν και πρώην βουλευτές, η ηγεσία του επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο εμπορικός σύλλογος, σύσσωμος ο σύλλογος παλαιμάχων της ομάδας, ο σύνδεσμος φιλάθλων και πλήθος απλών φιλάθλων της ομάδας.

Νωρίτερα, μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκανε γνωστό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ με τον δικηγόρο, Αριστείδη Ρούσσαρη να είναι ο νέος πρόεδρος μετά την παραίτηση του Γιάννη Κομπότη.

Το νέο Δ.Σ.

της ΠΑΕ απαρτίζεται από τους Ρούσσαρη Αριστείδη, Βασιληά Γεώργιο, Καλλιαντάση Δημήτριο, Σανδάλη Νικόλαο, Νίκαινα Λουκά, Μίχα Δημήτριο και Τσαμπή Γεώργιο.

Στην συνέχεια και κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Αριστείδης Ρούσσαρης, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Κομπότη για την προσφορά του στον Λεβαδειακό, παρουσίασε το νέο ΔΣ και το όραμα της ομάδας, καλώντας όλο το φίλαθλο κόσμο της Λιβαδειάς να βρίσκεται στο πλευρό της.

Κατόπιν, παρουσίασε τον νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, συγκεκριμένα τους: Ιωάννου, Κουτσόπουλο, Ζησόπουλο, Τομάς, Μελισσά, Σάντσεζ, Βιανά, Φαβάλι, Κόρμπο, Ζάχι και Γκρμπιτς, όσο και τους παλιούς παίκτες, αλλά και την τεχνική ηγεσία, της οποίας όπως είναι γνωστό ηγείται ο κ. Παράσχος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας και ο νέος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ΠΑΕ, ο εκπρόσωπός της οποίας έδωσε το παρόν και διέθεσε 10 εμφανίσεις, οι οποίες διανεμήθηκαν μέσω κλήρωσης στους παρευρισκόμενους.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ, κλήρωσε 6 εισιτήρια διαρκείας, ενώ όπως δήλωσε ο νέος Πρόεδρος, τα εισιτήρια διαρκείας θα τεθούν σε διάθεση προς πώληση στους φιλάθλους από την ερχόμενη Δευτέρα και η τιμή τους θα είναι 100 ευρώ για τις θύρες 1 και 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα