Ελεονώρα Μελέτη για MEGA Καλημέρα: “Προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες σε μία εκπομπή που κλυδωνιζόταν”

“Τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά γιατί δεν είχε καταλάβει κανείς τι ψηφίζω; Ενώ εγώ ψηφίζω το ίδιο πράγμα από το 1996”.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωινό του Σαββάτου (25/5). Η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας άνοιξε τα χαρτιά της για την

απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ μιλά και για το πρόωρο τέλος του MEGA Καλημέρα και τις συζητήσεις που είχαν προκληθεί εκείνες τις ημέρες.

«Δεν είναι άδικο αυτό; Δεν είναι ρατσιστικό; Τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά γιατί δεν είχε καταλάβει κανείς τι ψηφίζω; Ενώ εγώ ψηφίζω το ίδιο πράγμα από το 1996. Για να μην είχε καταλάβει κανείς τι ψηφίζω, αυτό σημαίνει ότι κάνω πάρα πολύ αντικειμενικά την δουλειά μου. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω να την κάνω. Δεν είμαι παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ή ρεπόρτερ πολιτικού ρεπορτάζ  για να πει κάποιος ότι οτιδήποτε λέω φαίνεται σαν να είναι πληρωμένο», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν με κούρασε η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Υπήρχε ένα κομμάτι μου που μου έλεγε να επιστρέψω σε αυτά που έκανα παλιά, καθώς εμένα μου αρέσουν πολύ οι συνεντεύξεις, νομίζω αυτή η απόφαση ήταν ειλημμένη μέσα μου», τονίζει η δημοσιογράφος στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι παγωμένα τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή αλλά είχαν αρχίσει να τροχοδρομούνται πριν από την πρόταση για την Ευρωβουλή. Πριν από τις Ευρωεκλογές η πρόθεση ήταν να μην κάνω καθημερινό», ξεκαθαρίζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσον αφορά τα λάθη που έκανε σε σχέση με την εκπομπή που παρουσίαζε, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: «Δεν έκανα ριζοσπαστικές κινήσεις σε πράγματα που έβλεπα ότι υπάρχει παθογένεια επέλεξα μια διπλωματική και διαπραγματευτική οδό σε μια προσπάθεια να κρατήσω τις ισορροπίες σε μία εκπομπή που κλυδωνιζόταν κι εσωτερικά».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα