Νέο ξεκίνημα με Κρανάκη για την Εθνική

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κρανάκη για πρώτη φορά ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών ενόψει των δύο φιλικών με την Τυνησία (3/11 και 5/11).

Ο Βύρων Παπαδόπουλος, ο οποίος θα ενσωματωθεί την Τρίτη στην αποστολή, λόγω υποχρεώσεων στη Γερμανία, δήλωσε: "Είναι ένα νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να στηρίξουμε αυτό το ξεκίνημα. Τα δύο φιλικά με την Τυνησία

είναι ένα δυνατό τεστ εν όψει της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2013".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ριγανάς τόνισε: "Πρέπει να μπούμε στη νέα νοοτροπία που θα μας δώσει ο νέος μας προπονητής. Πρέπει να ξαναβρεθούμε πάλι σε νίκες και πρέπει να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για μια μεγάλη διοργάνωση. Από τους αντιπάλους στην προκριματική φάση επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη Βοσνία, χωρίς να υποτιμούμε την αξία της Κύπρου".

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: "Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς. Στόχος της ομάδας είναι πάντα, είτε με τους παλιούς προπονητές είτε με το νέο προπονητή, είτε με τους παλιούς παίκτες είτε με τους νέους παίκτες, η ομάδα να μην μείνει πίσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα