«Συνεχίζουμε χωρίς να παρασυρόμαστε»

19:05 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με αντιπάλους παραδοσιακές δυνάμεις του Ελληνικού βόλεϊ (Παναθηναϊκός - εντός, Λαμία, ΕΑ Πατρών - εκτός έδρας), ο Παμβοχαϊκός αποτελεί σίγουρα την ευχάριστη έκπληξη στην εκκίνηση της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Στο Βραχάτι πάντως παραμένουν προσγειωμένοι και αποφεύγουν τις μεγάλες κουβέντες, αλλά δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την πρώτη δικαίωση της δουλειάς που γίνεται από τις αρχές του καλοκαιριού.
«Εμείς συνειδητά

επιλέξαμε ένα μοντέλο, το οποίο ίσως πρέπει να ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι και συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με σύνεση», εξηγεί ο πρόεδρος των νεοφώτιστων Κωνσταντίνος Ρωμανός και συμπληρώνει με νόημα: «Εμάς μας ενδιαφέρει να διασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τώρα αν συνεχίσουμε έτσι, θα δούμε (γέλια). Απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παμβοχαϊκός είναι πιο έτοιμος, έχει μεγαλύτερη ομοιογένεια κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».
Κι αν στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι η προσπάθεια «για μια γιορτή κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Η παρουσία του κόσμου και στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει είναι το πιο αισιόδοξο στοιχείο κι αυτό που θέλουμε είναι κάθε εβδομάδα να προσφέρουμε χαρά και όμορφο θέαμα».
Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος πέρσι είχε σταματήσει τα μαθήματα προπαίδειας στην 7η αγωνιστική, αφού ως παίκτης του ΠΑΟΚ είχε μετρήσει έξι σερί νίκες μέχρι την ήττα από τον ΠΑΟ...
«Ε, αφού περάσαμε τον Παναθηναϊκό στη 2η αγωνιστική, λογικά θα χάσουμε την 13...», είπε όταν του το υπενθυμίσαμε, αλλά αμέσως φρόντισε να αλλάξει πλεύση. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κερδίσει τρεις παραδοσιακές δυνάμεις κι η συγκομιδή των βαθμών ίσως και να μην υπήρχε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Κάθε νίκη όμως φτιάχνει την ψυχολογία, δυναμώνει το καλό κλίμα που υπάρχει και αυτή τη στιγμή καταφέρνουμε να βλέπουμε κάθε ματς ξχωριστά, χωρίς να παρασυρόμαστε».
Όπως κι ο κ. Ρωμανός, έτσι κι ο έμπειρος λίμπερο παραδέχεται ότι: «Ο Παμβοχαϊκός έχει αυτή τη στιγμή πλεονέκτημα γιατί εδώ και δυόμισι μήνες δουλεύει όλη η ομάδα μαζί. Κι αυτή τη στιγμή ενώ δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τη δυναμικότητα των ομάδων, μπορούμε να δούμε όμως το βαθμό ετοιμότητας όμως, κι εμείς σίγουρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».
Τέλος ο 37άχρονος άσος δεν μπορούσε να μην σταθεί κι αυτός στην παρουσία του κόσμου. «Σ' αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε είναι μια όαση χαράς... Κι αυτό που έχουμε υποχρέωση είναι να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας. Νομίζω ότι η εικόνα από τα γήπεδα της περιφέρειας είναι πραγματικά εντυπωσιακή κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ως άθλημα και να ενισχύσουμε την αποκέντρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα