Ανακοίνωση ΕΣΑΠ για τα επεισόδια

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που παρατηρούνται σε αγώνες βόλεϊ, με αποκορύφωμα τη διακοπή του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός, εξέδωσε η ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ της ΕΣΑΠ θα ήθελε να εκφράσει την ανησυχία του για την συνέχιση κρουσμάτων βίας στους αγωνιστικούς χώρους του βόλεϊ.

Δυστυχώς και πάλι κάποιοι "λίγοι γνωστοί-άγνωστοι" έγιναν υπαίτιοι να διακοπεί ένας αγώνας βόλεϊ και να κινδυνεύουν οι ζωές φιλάθλων και νέων αθλητών/τριών.

Θεωρούμε

ότι είναι επιτέλους καιρός, αντί να αναλωνόμαστε σε ανακοινώσεις, οι αρμόδιοι φορείς να επιτελέσουν το έργο τους, να συλλάβουν τους συγκεκριμένους βάνδαλους και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Παράλληλα, καλούμε όλα τα μέλη μας να είναι σε εγρήγορση και να αποβάλλουν στοιχεία εξωγενή με το άθλημά μας, που έχουν σκοπό να αμαυρώσουν την εικόνα του αθλήματος που υπηρετούμε.

Είμαστε στη διάθεση κάθε φορέα του αθλήματος και της Πολιτείας για να διοργανώσουμε μια ημερίδα, στην οποία θα λάβουμε αποφάσεις που θα δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας και θα αποκλείσουν στο μέλλον τέτοιου είδους φαινόμενα".

Keywords
Τυχαία Θέματα