Με την ίδια συνταγή ο ΠΑΟ στην Τούμπα

"Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", αναφέρει ένας από τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου, πόσω δε μάλλον, όταν όχι μόνο κερδίζει, αλλά παίζει και εντυπωσιακά, όπως η ενδεκάδα που παρέταξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κόντρα στον Εργοτέλη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να διατηρεί την ίδια συνταγή και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα!

Μπορεί

ο Φερέιρα να έχει πλέον στην διάθεσή του, τόσο τον Βιτόλο, που εξέτισε την ποινή του, όσο και τον Τοτσέ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ωστόσο δεν προτίθεται να διαφοροποιήσει το βασικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Πορτογάλος θα διατηρήσει το 4-4-1-1, που έκανε... θραύση κόντρα στους Κρητικούς προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, καθώς θεωρεί ότι πλέον οι παίκτες του το έχουν αφομοιώσει και αποδίδουν πολύ καλά.

Κατά συνέπεια, οι πράσινοι θα παραταχθούν στην Τούμπα με τον νεαρό Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τον Μαρίνο στο δεξί άκρο, τον Σπυρόπουλο στο αριστερό και τους Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σιμάο θα είναι σε ρόλο κόφτη, έχοντας δίπλα του τον Κατσουράνη, με τον Κουίνσι να καλύπτει την αριστερή πτέρυγα και τον Ζεκά την δεξιά, ενώ ο Κλέιτον με τον Λέτο, που βρίσκονται με... κλειστά τα μάτια, θα αποτελέσουν το δίδυμο στην επίθεση του Τριφυλλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα