Μότζι: Θέλω νίκη της Γιούβε με 10-0

Νίκη της Γιουβέντους με... 10-0 θέλει ο Λουτσιάνο Μότζι, ενόψει του Derby d' Italia με την Ιντερ στο Μεάτσα (29/10, 21:45GR).

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει ο Μότζι, κατά της απόφασης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για οριστική διαγραφή του, αποφάσισε να κάνει δεκτά τα νέα τηλεφωνήματα που έγιναν γνωστά

κατά τη δίκη της Νάπολι και εμπλέκουν και άλλες ομάδες, αποδεικνύοντας ότι ο πρώην γενικός διευθυντής της Μεγάλης Κυρίας έκανε ό,τι και οι υπόλοιποι.

Αυτή η εξέλιξη είναι, κατ' επέκταση, πολύ θετική και για τη Γιουβέντους, οσον αφορά στην αφαίρεση του Scudetto του 2006 από την Ιντερ.

"Δεν μπορούσαν να μην συνυπολογίσουν όσα υποστηρίξαμε ως σήμερα. Επιτέλους ζητούνται από την Ομοσπονδία πιο σαφείς εξηγήσεις. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι γιατί το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δείχνει να αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν λειτούργησε σωστά ως τώρα", δήλωσε αρχικά ο Lucky Luciano, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο Derby d' Italia του Σαββάτου (29/10), λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θέλω νίκη της Γιούβε με 10-0".

Keywords
Τυχαία Θέματα