Τσεκάρει Ντέλεφ ο Ολυμπιακός

Ανθρωπος του Ολυμπιακού δίνει σήμερα (28/10) το παρών στο ντέρμπι της Σόφιας στη Βουλγαρία μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Λέφσκι έχοντας τα μάτια του στραμμένα στον Σπας Ντέλεφ, που βρίσκεται στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό στόχαστρο.

Το όνομα του Ντέλεφ δεν είναι νέο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού το καλοκαίρι

είχαν γίνει συζητήσεις για τον 22χρονο βούλγαρο ακραίο επιθετικό, με τις πληροφορίες να έλεγαν πως οι δύο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο σκάουτερ των ερυθρολεύκων, Γιώργος Κοκκολάκης βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, για να παρακολουθήσει το παραδοσιακό ντέρμπι της Σόφιας, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, για να τσεκάρει τον Ντέλεφ.

Ο Κοκκολάκης είχε παρακολουθήσει τον 22χρονο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στο ματς κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου για τα πλέι οφ του Europa League (είχε αποκλειστεί η ΤΣΣΚΑ) χωρίς να εντυπωσιαστεί από όσα είδε.

Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα συμπεράσματα για την αξία ενός ποδοσφαιριστή δεν μπορούν να βγουν από ένα ματς και ο σκάουτερ του Ολυμπιακού θέλησε να αποσπάσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον Ντέλεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα