Μπάντοβιτς: Χρειάζεται χρόνο ο Μαρτίν

Την άποψη πως ο Εντουάρντο Μαρτίν χρειάζεται ακόμη χρόνο, καθώς είναι μόλις τρεις μέρες στην Κέρκυρα εξέφρασε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, σχολιάζοντας την απόδοση του Αργεντίνου στράικερ στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός των Φαιάκων είπε ακόμη ότι έμεινε ικανοποιημένος από τον Στέλιο Ηλιάδη, αλλά και τον Γιώργο Παρασκευαϊδη που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Αρχικά, ο Μαυροβούνιος προπονητής δήλωσε ότι θα προτιμούσε

η ομάδα του να έχει μπροστά της επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ηταν ένα καλό τεστ για μας και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση αλλά και την αντίδραση των παικτών μου. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, καταφέραμε όμως στη συνέχεια να ελέγξουμε τον ρυθμό και να ισοφαρίσουμε.

Θα μπορούσαμε στο δεύτερο μέρος να πάρουμε και τη νίκη, καθώς μετά την είσοδο του Μαρτίν, ήμασταν πολύ καλοί. Δουλεύουμε καλά το τελευταίο διάστημα και η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να παίζαμε επίσημους αγώνες".

Ερωτηθείς για τους νεοαποκτηθέντες Μαρτίν και Ηλιάδη, αλλά και για τον Παρασκευαΐδη που επέστρεψε από τραυματισμό, ο Μπάντοβιτς είπε:

Μαρτίν πήγε καλά, αλλά βρίσκεται στην Κέρκυρα μόλις τρεις μέρες και χρειάζεται χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από τον Ηλιάδη, όσο και από τον Παρασκευαΐδη, αμφότεροι όμως βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα